Tjenester

Vi vektlegger personlig engasjement og service i arbeidet med å finne det beste konferansestedet for våre kunder. Enhver anledning har ulike behov. Det er vår jobb å planlegge, forhandle og tilrettelegge slik at hvert enkelt arrangement blir en opplevelse som står til forventningen.


Vi bistår også våre kunder med komplett prosjektarbeid i forbindelse med en konferanse, noe som omfatter alt fra forhandling av priser med hotellet, kontraktering, budsjettering, fakturering, opprettelse av nettside, påmelding og deltakerhåndtering, formidling av underholdning, teknisk bistand, aktiviteter mm.

Hotellformidling

Trenger du tips og bistand til å finne steder for ditt neste møte, konferanse, julebord eller sommerfest? Vi vet at det kan være tidkrevende å sjekke kapasitet og forhandle priser for hver gang du skal gjennomføre en samling. Sett hele jobben bort til oss, så kan du konsentrere deg om det faglige innholdet av arrangementet. Vi sjekker steder for deg, kommer med forslag og utarbeider kontrakt med hotellet. Alt dette er kostnadsfritt for deg som vår kunde.  Vi har gode avtaler med hotellene, og vi har ingen påslag på prisen. 

Digital konferanse


Vår interaktive landingside for digitale konferanser og streaming gir deg muligheten for heldigititale eller hybride konferanser. Landingsisden inneholder mulighet for chat, avstemninger eller valg, innsending av spørsmål, og et enkelt dokumentsenter. Dette er en komplett løsning for å skape interaksjon med dine seere. Med sikker innlogging og oversikt over innloggede deltakere, gir det deg muligheten til å gjennomføre digitale styremøter, årsmøter, konferanser eller landsmøter. Administratorsiden gir deg full oversikt over antall seere eller innloggede deltakere, samt mulighet til å moderere både chat og innsendte spørsmål.


Kurs og konferanse

Vi har lang erfaring med gjennomføring av større og mindre møter, kurs og konferanser. Vi tar oss av akkurat så mye eller så lite du vil at vi skal være involvert i.  Vi skreddesyr et tilbud for ditt arrangement, og priser denne leveransen ut fra hvilke løsning du velger. Vi leverer  alt fra  opprettelse av egen nettside, påmelding, registrering, oppfølging  av navnelister til hotellene,  avbestillingsregler,  teknikk, underholdning, tilstedeværelse under arrangementet, og fakturering av deltakere. Du vil få tildelt en dedikert prosjektleder for å følge ditt arrangement,  slik at du skal føle deg trygg på at alle detaljer er ivaretatt.


Underholdning og teknikk

Det er mange elementer som skal på plass for at en konferanse  eller et arrangement skal lykkes.  Underholdning og kulturelle innslag i løpet av møtedagen,  konferansier eller band/DJ/show til middagen? Vi har kontaktene og ideene.

Vi vet også hvor viktig teknikk er for at arrangementet skal  fungere optimalt.  Våre leverandører på teknikk er nøye utvalgt, og sammen med deg vil vi sette opp et komplett forslag til  gjennomføring.

Vi setter vår stolthet og ære i at nettopp ditt arrangement skal overgå forventningene.