Om

Om oss

Meeting Management as er et veletablert selskap som har arrangert og formidlet kurs, konferanser og møter helt siden 1987.


Vi (Anne-Ki Roy Kristoffersen og Ingrid Eide) kjøpte selskapet 2. februar 2015, og vi ser med stor entusiasme og engasjement frem til en lys fremtid,

for og med Meeting Management as.Vi har begge lang fartstid i bransjen, og i 8 år jobbet vi sammen hos vår tidligere arbeidsgiver Meetings as. Sensommeren 2014 ble valget tatt, og vi bestemte oss for at tiden var inne for å stå på egne ben. Vi valgte å si opp jobbene våre, og 2. februar 2015 kjøpte vi Meeting Management as. Vi  bestreber å videreføre og videreutvikle kjernevirksomheten i selskapet. Vi vektlegger personlig engasjement og service i arbeidet med å finne det beste konferansestedet for kunden. I samarbeid med våre hotellkontakter planlegger og tilrettelegger vi, slik at arrangøren kan konsentrere seg om den faglige delen av konferansen. Vi tror på personlige møter og langsiktig samarbeid. Vi tror på nettverk og gode relasjoner. Vi tror på latter og humor i hverdagen.
Vi er i dag 4 ansatte i selskapet, og vi har en veldig enkel strategi. Den heter LIGHT.


 LIGHT står for:


Love

Uten en dyp kjærlighet for hva man gjør og det man ønsker å oppnå, så lykkes man ikke. 


Ideas

Ideer er verdifulle, ekstremt verdifulle. Ideer er en skatt som må voktes. Men, verdien av skatten forstår du først når du viser den til andre og lar de også få sette pris på den. Vi ser frem til å dele våre ideer .


Growth

Vekst i alt man gjør.  Vekst over tid er synonymt med suksess. Det er en garanti.


Hope

Vi tror på at vi skal lykkes. Derfor kan vi lykkes.


Team

Betrakt kunder og partnere som en del av teamet, og spill hverandre gode. 


= LIGHT


(*) Ideen til  å bruke LIGHT som vårt kompass fikk vi gjennom Gründerbloggen.

Takk til Unacast for inspirerende  lesning. Vi  gleder oss til å bruke LIGHT som vår enkle strategi.