Kontakt

Ingrid Eide

Partner & Meeting Manager

Tlf: 934 62 350 

E-post: ingrid(at)meetingmanagement.no

Ingrid vokste opp på familiens hotell i Geiranger, og bestemte seg tidlig for at det var service og mennesker hun ville jobbe med. Etter videregående fortsatte studiene på Norges Handelshøgskole og Norsk Hotellhøgskole. Siden 1991 har Ingrid jobbet i hotell- og restaurantbransjen. Hun var bl.a. markedsdirektør for Hotel Bristol i Oslo i 10 år, og administrerende direktør ved Wallmans i Oslo i 2 år. De siste 8 årene, frem til januar 2015, var Ingrid partner og hotellmegler i Meetings AS (tidl. Hotellmegleren). Hun var salgsansvarlig for nøkkelkunder, markedsansvarlig, samt ansvarlig for forhandling av rammeavtaler med de største hotellkjedene. Ingrid er nå partner og daglig leder i Meeting Management as.

Anne-Ki Roy Kristoffersen 

Partner & Meeting Manager

Tlf: 928 11 248

E-post: anne-ki(at)meetingmanagement.no

Anne-Ki har hatt sin oppvekst i Bergen, i en stor søskenflokk. Etter videregående fortsatte ferden til Paris for franskstudier, Skottland for siviløkonomstudier og senere jobb i Norges Eksportråd i London. Siden 1993 har Anne-Ki jobbet som salgssjef og markedssjef i hotellbransjen. Hun har også vært styremedlem i MPI (Meeting Professional International). De siste 12 årene, frem til januar 2015, var Anne-Ki partner og møteplanlegger i Meetings AS (tidl. Hotellmegleren). Der hadde hun varierte ansvarsområder; fra salgssjef til daglig leder (vikariat) og sist som prosjektleder for større konferanser og events. Anne-Ki er nå partner og styreleder i Meeting Management.


Christina Johansson

Reservation Manager & Partner

Tlf: 928 31 303

E-post: christina(at)meetingmanagement.no

Christina vokste opp på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Etter videregående gikk ferden til Oslo for å studere. Hun tok en Bachelor i hotell – og relasjonsledelse på Norsk Reiselivshøyskole (OMH), hvorav ett semester ble gjennomført i Sevilla, Spania. Christina har tidligere jobbet som bookingmedarbeider på  Rezidor Hotels hovedkontor, og som resepsjons- og bookingmedarbeider på Hotel Bristol i Oslo. De siste 7 årene, frem til mai 2015, har hun jobbet som hotellmegler hos Meetings AS (tidl. Hotellmegleren). Der var arbeidsoppgavene booking, hotellmegling og ansvar for  flere nøkkelkunder.

Christina er fra 1. juni 2015 Reservation Manager & Partner hos Meeting Management.

Anette Warhuus Aabel

Sales Manager & Partner

Tlf: 934 05 900 

E-post: anette(at)meetingmanagement.no

Anette er oppvokst i Horten. Etter økonomistudier i Bø i Telemark og 2 fine år i Stockholm har hun bodd og jobbet i Oslo. Hun jobbet lenge i databransjen, og etter 13 år i Software Innovation var tiden inne for å bytte bransje. De siste 4 årene, frem til mai 2015, har hun vært hotellmegler hos Meetings AS (tidl. Hotellmegleren). Arbeidsoppgavene der var hotellmegling, kundeoppfølging og salg.

Anette er fra 1. juni 2015 Sales Manager & Partner hos Meeting Management.


Send oss en melding

Vi vil gjerne høre fra deg, enten du planlegger møte, kick-off, konferanse, utenlandsreise, styremøte, julebord eller sommerfest. Ingen oppdrag er for store, eller for små.

 
 
 
 
 
 

Vi holder til i trivelige kontorlokaler mellom Solli plass og Aker Brygge i Oslo. Kom gjerne innom oss for en prat om ditt neste arrangement. Vi anbefaler at du ringer på forhånd, da vi bruker mye av tiden ute hos våre kunder.


I tråd med vår forretningsstrategi har vi selvfølgelig valgt teamet med omhu. Siden vi alle fire har jobbet sammen tidligere, så vet vi at dynamikken fungerer og at vi utfyller hverandre. Vi har det gøy sammen, og vi gleder oss til å gå på jobb. Hver eneste dag. Dette tror vi du som kunde raskt vil merke. Sammen har vi solid erfaring og kompetanse, og du kan være trygg på at vi gir deg de beste alternativene for ditt arrangement.  Vår erfaring og kunnskap - din trygghet!