Thon Hotel Horten
Thon Hotel Horten
Thon Hotel Horten
Thon Hotel Horten
Thon Hotel Horten
Thon Hotel Horten
Thon Hotel Horten
Horten møterom

THON HOTEL HORTEN

Thon Hotel Horten ligger i Horten sentrum, midt i Vestfold og Telemark, bare en times kjøring fra Oslo. Hotellet er meget lett tilgjengelig via ferge fra Moss, kollektivtrafikk eller egen bil.


Hotellet har 176 sengeplasser fordelt på 88 trivelige gjesterom i ulike størrelser. Her er bar og à la carte restaurant, med uteservering om sommeren.  


Thon Hotel Horten hjelper deg til et vellykket arrangement når du skal samle kollegaer, forretningsforbindelser, holde kurs, konferanser eller møter, Hotellet har 7 ulike møterom, med kapasitet fra 2- 300 deltakere på konferanse. 


Den store Fjordsalen kan deles inn i to møtesaler ved behov. Her er det montert nytt bilde- og lydanlegg med trådløse mikrofoner. Hotellet har to flotte, lyse og luftige møtelokaler samt to grupperom i hotellets 2. etg. Fjordsalen egner seg også godt som bankettsal.

Det er gratis trådløst internett på hele hotellet. Stor gratis gjesteparkering. 


Ta en pause fra det faglige. Det er bevist at kombinasjonen av kurs og sosialt samvær gir resultater. Som kursarrangør hos oss, gis du mulighet til å kombinere det faglige med andre arrangementer og aktiviteter. Hos oss er det kort vei til flere aktiviteter. Vi tilbyr kokkekamp i vår egen restuarant med åpent kjøkken tilpasset lukkede arrangement. Ellers er det kort vei til RIB, Golf, Vikingaktiviteter, omvisning i Gildehallen, Borreparken og i utstillingene på Midgard. Tufte Gård (som er drevet av den olympiske mesteren Olaf Tufte) er en 350 år gammel gård hvor du kan du ta med konferansedeltagerne til en innholdsrik aktivitetsdag med morsomme teambuilding-konkurranser og/eller et foredrag med Olav Tufte. Mulighetene er mange!Antall  rom

88

Antall senger

176

HOTELLROM


KAPASITET KONFERANSE

Antall kino

300

Antall klassrom

120

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

BELIGGENHET