Wallmans

WALLMANS

Hvorfor ikke holde ditt neste arrangement i et helt unikt miljø? Wallmans lokaler tar opp til 670 gjester (hovedsalen tar 550 gjester), og du kan gi deltagerne en helt annerledes opplevelse, med tilpasset underholdning i løpet av dagen/kvelden! Wallmans leier ikke bare ut fasilitetene, men produserer også lukkede arrangementer – skreddersydd til kundens ønske og behov. Konferanser, produktlanseringer, moteshow, kick-off og messer – de har arrangert det meste med stor suksess!


Wallmans Oslo ligger ved Akerselvas bredd. Restauranten i Mølleparken ble åpnet i 2000, og er den største av sitt slag i Norge. En kveld på Wallmans inneholder en 4-retters velsmakende middag, 9 fantastiske shownummer og aftershowparty. En helaften her passer like godt for selskap på to, ti eller femti personer som til lukkede eventer for større bedrifter.


I Hovedsalongen kan de skreddersy en dag og kveld, med konferanse på dagtid og arrangement på kvelden. Etter showet er det selvsagt mulig å fortsette kvelden ut i de sene nattetimer med nattklubb, bar og dans.


Ved hjelp av husets lys- og lydanlegg designer de den stemningen kunden ønsker. De serviceinnstilte medarbeiderne står til deres disposisjon og vil med sjarme, smil og humor sørge for et vellykket arrangement.

HOTELLROM

Meeting Management har gode avtaler med flere hoteller i gåavstand fra Wallmans. Ta kontakt for konkret tilbud.

KAPASITET KONFERANSE

KINO:

150 personer på på nederste platå + 100 i sofaer i amfi. Total 250 personer i kino-oppsett.


KLASSE:

80 personer på på nederste platå + 100 i sofaer i amfi. Totalt 180 personer i klasse-oppsett.


GRUPPEBORD:

13 grupper á 8 personer og 9 grupper á 4 personer. Total 140 personer på gruppebord.

NB: Kan utvides vesentlig om sikt til scenen ikke er viktig.


BELIGGENHETFor mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11


Meeting Management as   -   Skarpsnogata  6  -   0271 Oslo   -   Tlf: 22 55 50 11   -   post(at)meetingmanagement.no   -    meetingmanagement.no   -    Orgnr. 945036060 mva