Lily Country Club
lily

Lily Country Club

Med 507 hotellrom restauranter, barer og spa i grønne, landlige omgivelser 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, er det bare å bli – så lenge du vil. Vi lover å gjøre vårt for å skape det som både føles og huskes som gode øyeblikk, varige inntrykk og din egen form for tilhørighet. Hos oss er døren alltid åpen.


I vår hovedrestaurant, Brasseriet, har våre kokker brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser som vi kombinerer og foredler med kvalitetsråvarer i sesong fra våre bugnende nærområder. Velkjente dufter fra våre sansers årstider, noen nye farver, men alltid bearnaise – om du vil, så mye du vil.


Nyt de samme smaker utendørs, ved golfbanen, på Greenfield Terrace. Pust under trærne i Courtyard eller la boblene gjøre susen på Courtyard Terrace. I Bar Lilibet er det fyr på peisen året rundt og i Library Lounge, vel, kom å se selv.


Lily skaper møteplasser og dette har høyeste prioritet Møter & konferanser krever spesiell kompetanse, erfaring og forståelse. Vi har optimalisert bygg, konsept, kjøkken og fasiliteter for å tilfredsstille alt fra 1, 2 og 1000 gjester for møter, seminarer, konferanser og kongresser. Vi er her for dere og det dere trenger.

Vi ser også frem til å ta deg imot på Lily Spa hvor du, innendørs som utendørs, kan fylles med bølger av ritualer, sanser og mystikk.

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11