Clarion Hotel The Hub
The HUB fasade
Hub lobby
Hub rom
Hub konferanse
Hub middag
Hub Norda

CLARION HOTEL® THE HUB - The Hub of Oslo


Clarion Hotel® The Hub- landets mest innholdsrike og spennende hotell. Med 810 hotellrom, to restaurantkonsepter og konferansekapasitet opptil 2000 mennesker, er dette en moderne kulturarena som gir produktivitet og inspirasjon. We can't wait to meet you!

 

Clarion Hotel® The Hub er et pulserende samlingssted med en touch av Oslo, en hub for møter mellom mennesker- preget av kunst, design, musikk og lokale smaker. En arena for kreativitet, tidlige og sene morgener, uventede kvelder og opplevelser du vil huske lenge.

På gateplan er det en pulserende bar med gode arbeidsmuligheter. Frokostområdet er i nydelige lokaler i 2. etasje. I 13. etasje ligger restaurant Norda. Vi tilbyr lokale retter med inspirasjon og teknikker fra Amerika, kvalitetsråvarer fra lokale leverandører og kanskje den fineste utsikten over Oslo.

Clarion Hotel® The Hub er klimavennlig og har et stort fokus på bærekraftige og lokale råvarer.

 

Fakta

28 møterom med maks kapasitet til 2000 personer.

Beliggenhet i hjerte av Oslo med trikk, t-bane, tog og flytog rett utenfor hotelldøren. 2 minutters gange til Oslo Sentralstasjon

810 nye og moderne rom inkl. tre sikkerhetsetasjer som kan stenges av for andre gjester.

Nye og innovative løsninger for teknologi er gjennomgående for hele hotellet

To spennende mat- og drikkekonsepter, inkludert en fantastisk restaurant i 13.etasje med utsikt over Operaen, Bjørvika og Oslofjorden.

Spennende popup-konsepter

Nytt og velutstyrt treningsrom og relaxavdeling

 

Møte, kongress og konferansefasiliteter

Clarion Hotel The Hub er Oslos ledende forretningshotell og naturlig førstevalg som arena for alle typer kongresser, konferanser, møter, konserter og andre kulturarrangementer.  Konferansefasilitetetene gir deg unike og fleksible løsninger for å skape en interaktiv arena til dine møter, i topp moderne lokaler. Hotellet har en fantastisk og fleksibel storsal på over 900 kvm og 6,10 meter takhøyde, som kan deles i tre, med et tilhørende mingle- og utstillingsområde på 850 kvm. Endevegg som kan heises opp og dermed binder sammen kongressal og mingleområde. Fleksibelt tak til gulv vindu som kan åpnes for å heise inn store elementer. Eksempelvis en bil. Backstage-rom tilknyttet kongressal.

Nye og innovative løsninger for teknologi innen lyd, lys og bilde. 11-13 styrerom, med to VIP-styrerom Møterommene befinner seg i 1, 2 og 3. etasje.

 

www.facebook.com/clarionthehub

Instagram: @clarionthehub

KAPASITET KONFERANSE

HOTELLROM

Antall  rom

810Antall møterom:

24

Kinooppsett :

1150

Bankett/runde bord:

650For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

BELIGGENHET