CHCOA
CHOA fasade
CHOA lobby quben
CHOA quben
CHOA luftrommet
CHOA a4
CHOA rom
CHOA rest
CHOA frokost
CHOA relax

HOTELLROM


CLARION HOTEL & CONGRESS OSLO AIRPORT

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Norges største konferansehotell, ligger sentralt til ved Oslo Airport Gardermoen. Hotellet tilbyr over 45 fleksible møterom med en totalkapasitet på 8000 konferansedeltakere.


The Qube - et fleksibelt kongressenter

Hotellet åpnet i august 2014 dørene til et nytt kongressenter, The Qube. Bygget har et netto etasjeareal på 13.000 kvadratmeter. Kongressalen brukes til messer, kurs og konferanser og er dimensjonert for inntil 6000 personer. Det kan serveres middag til 4500 gjester.


Stort, men personlig hotell
På tross av størrelsen legger de vekt på å være et personlig hotell. De ansatte vet å gi personlig service og de tar gjerne et helhetsansvar for ditt arrangement. Hotellet har 432 lyse og moderne rom sikrer alle gjester en god natt søvn og et komfortabelt opphold.


Åtte minutter fra resten av verden.

Hotellet ligger kun åtte minutter unna Oslo Airport Gardermoen med bil, noe som gjør det enkelt å samle deltagere fra hele verden enten det er en konferanse, kongress, et event eller jubileum. Les om Gardermoen her. Nærheten til Oslo sentrum, kun 19 minutter med tog fra flyplassen, gir gjestene muligheten til å oppleve hva hovedstaden har å by på dersom det er ønskelig. 

KAPASITET KONFERANSE

Antall  rom

432

   


Klasserom

4400

Kino

6600

Runde bord


Antall møterom

4000


45For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

BELIGGENHET