Hotel Bristol

HOTEL BRISTOL

Ærverdige Hotel Bristol åpnet dørene for første gang i 1920. Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar de deg med tilbake i tid. Hotellet har vært gjennom en omfattende renovering i løpet av 2018, hvor alle konferansesaler, selskapslokaler, restaurant og hotellrom er oppgradert. I tillegg er det et splitter nytt treningsrom på 150m2 som er tilgjengelig for alle gjester.


Vinterhaven/Bibliotekbaren -  er selve nerven på Hotel Bristol. Siden 1920 har både politikere, forfattere, musikere og skuespillere hentet inspirasjon herfra. Stedet er en opplevelse i seg selv, og innehar mye sjel og historie. Her spilles det levende pianomusikk mandag til lørdag, mens det serveres deilig mat og god drikke.

 

Restaurant Bristol Grill – her får man en unik smaksopplevelse med historiske røtter. På det moderne kjøkkenet jobber de helhjertet med å bevare kunsten av klassisk matlagning. Med godt håndverk til grunn for alt de gjør, står de gode smakene i fokus. De ser frem til å glede dere med både spesialiteter og à la carte-retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring. Menyen skiftes stadig og tilpasses årstidens friske råvarer.


Hotel Bristol har flere møterom, fra 2 til 500 personer , og i tillegg en bankett -og selskapsavdeling med klassiske festsaler og salonger. Her får du en enestående og minneverdig ramme rundt bryllup, middager, mottakelser, kick-off og events.

 

Velkommen til et av Oslos mest tradisjonsrike hotell.


Ingstagram: @hotelbristolosloAntall  rom

251

Antall senger

454

HOTELLROMKlasserom

320

Kino

500

Bankett

320

Mindre møterom

13

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

KAPASITET KONFERANSE

BELIGGENHET