Skjærgården

QUALITY HOTEL SKJÆRGÅRDEN


Det vakre hotell i strandkanten av Langesund, bygget tidlig på 90-tallet, ble med sin idylliske beliggenhet og store badeland raskt et svært populært ferie- og fritidshotell. Med tiden ble også hotellet et yndet kurs og konferanse-sted, siden hotellets kapasitet, destinasjon og service er svært ettertraktet – og hotellet ligger kun i underkant av 2 timer fra både Oslo og Kristiansand!


I 2014 valgte Petter Stordalen å investere med hjertet, og bevilget hotellet penger til en omfattende renovering. I løpet av 2014/2015 fikk hotellet et etterlengtet løft, og de ansatte har aldri vært mer stolt enn når de nå gjenoppstår og tar tilbake den ledende posisjon i hotellmarkedet.

Hotellet gir deg mer enn bare en seng å sove i. Å legge din konferanse, kick off, ledersamling, julebord, styremøte eller sommerfest her, skal gi alle en fantastisk opplevelse i perfekte omgivelser!


Hotellet har hele 161 doble rom med kapasitet til 525 overnattende gjester på det meste. Familierom, handikapvennlige rom, hunderom og allergirom har de også tilgjengelig om det er ønskelig. I løpet av 2015 fikk alle  rom en oppgradering som står i stil til resten av hotellet .

Plenumsalen tar over 300 i kinooppsett og i tillegg finnes det 10 små og store grupperom med inspirerende temaer og interiør. Hele  konferanseavdelingen har nye, tekniske løsninger. I tillegg har konferanseavdelingen en stor, flott mingleplass som kan huse stands, messer eller som blir et naturlig samlingspunkt i konferansens pauser.


Badeparken, med sitt 4000kvm store, tropiske bassengområde, gir deg et deilig avbrekk – og bassenget holder 31 grader varmt vann både ute og inne. Der et også gratis parkeringsplass til alle gjester – opp til 450 biler.


I løpet av oppholdet er det godt å strekke litt på beina. Kanskje kunne det friste med en båttur i den flotte skjærgården Langesund kan by på? Eller er din gruppe av det sporty slaget, og vil sprenge litt grenser sammen? Da kan kanskje rappellering fra hotelltaket, eller en heftig rib-tur i bølgene være noe.  Kanskje du ønsker å la gruppen din lære litt om god vin og mat? Eller hva med et hawaiiparty ved bassenget med skikkelig barbecue-mat på menyen?  Spør oss om aktiviteter for din gruppe –  det er bare fantasien som setter grenser.


HOTELLROMBELIGGENHETKAPASITET KONFERANSE

Antall  rom

161

Antall senger

535

Klasserom

220

Kino

350

U-bord

50

Grupperom

10

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

Meeting Management as   -   Skarpsnogata  6  -   0271 Oslo   -   Tlf: 22 55 50 11   -   post(at)meetingmanagement.no   -    meetingmanagement.no   -    Orgnr. 945036060 mva