Scandic Brennemoen

SCANDIC BRENNEMOEN - ÅPNER SEPTEMBER 2018

 

Scandic Brennemoen er et av Østfolds største konferansehotell. Hotellet er under bygging og åpner i september 2018. Hotellet ligger kun 45 min. fra Oslo med bil, og har gode forbindelser med buss og tog. Hotellet tilrettelegger for alt av små dagsmøter til større konferanser og kick-offs.

Hotellet tilbyr 100 flotte og splitter nye hotellrom med plass til over 200 personer. De har et moderne fitnessrom som kan benyttes gratis av alle hotellgjester. Hotellet har store utearealer i skogkanten hvor man kan utføre mange spennende aktiviteter. Det vil komme et stort klatretårn ved hotellet som kan disponeres til aktiviteter. Stor utendørs parkering med flere ladeplasser for el-biler.

 

Scandic Brennemoen har kapasitet til 180 konferansegjester samtidig. De har 7 møterom store flotte fellesarealer, Alle møterom er utstyrt med toppmoderne teknisk utstyr. Rett ved siden av resepsjonen finner du en koselig og intim restaurant, som serverer både lunsj og middag. Det finnes lokaler som egner seg godt til selskaper som konfirmasjoner, minnestunder og ulike jubileum. Når været tillater det vil man kunne sitte ute og nyte et glass med noe godt i eller en matbit.

 

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter utendørs. Her kan man utføre teambuildingaktiviteter, naturstier, grilling etc. Det er plass til stort telt på parkeringsplassen.

 

Scandic Brennemoen ligger 10 min. fra Østfoldbadet som er et stort opplevelsessenter. Hotellet ligger 5 min. fra Momarken travbane og 20 min. med bil fra Rudskogen motorsenter.

Antall rom/suiter

 

100

 

 

HOTELLROM

 

 

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

KAPASITET KONFERANSE

Klasserom

100

Kino

180

 

 

Antall møterom

11

BELIGGENHET


Meeting Management as - Skarpsnogata 6 - 0271 Oslo - Tlf: 22 55 50 11 - post(at)meetingmanagement.no - meetingmanagement.no - Orgnr. 945036060 mva