Quality Hotel Tønsberg

QUALITY HOTEL TØNSBERG

Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser. Hotellets stab har lang erfaring med gjennomføring av store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger.

 

Hotellet har en svært innbydende konferanseavdeling med møterom i alle størrelser med maksimal kapasitet på inntil 1000 personer. Alle møterom og konferanserom har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket arrangement. Oseberg kulturhus ligger inne i hotellet med en konferansekapasitet på 1000 personer og egner seg derfor utmerket for store arrangement som landsmøter, kick-off eller produktlanseringer.

 

Brasserie X baserer seg på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her møtes nordiske mattradisjoner og franske brasserietradisjoner med avslappende stemning. Brasseri X og Bar X ligger flott til med panoramautsikt over sjøen og båtene på vei inn og ut av Tønsbergs havn.

 

Quality Hotel Tønsberg er mer enn et konferansehotell. Med treningsrom, relaxavdeling og utendørs svømmebasseng på taket (åpent i sommersesongen, 1. juni - 31. august) er det flotte muligheter for et forfriskende pusterom etter en krevende konferanse.

HOTELLROM

KAPASITET KONFERANSE

Klasserom

500

Kino

1000

U-bord

 

Grupperom

25

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

Antall rom

292

Antall senger

575

BELIGGENHET

 

 


Meeting Management as - Skarpsnogata 6 - 0271 Oslo - Tlf: 22 55 50 11 - post(at)meetingmanagement.no - meetingmanagement.no - Orgnr. 945036060 mva