Palma

Vi har inngått avtale med to av våre favoritthoteller i Palma. Hotel Tres og Hotel Cort er to av de aller beste hotellene i denne sjarmerende hovedstaden, begge beliggende midt i hjertet av Palma. Vi forsikrer deg om at disse hotellene står til forventningene, enten du skal på kick-off/ ledersamling med jobben, eller på privat weekendtur. Begge hotellene har norske direktører. Tone på Hotel Cort og Svenn på Hotel Tres vil garantert sørge for at oppholdet i Palma blir mer enn vellykket! Norwegian flyr direkte fra Oslo til Palma hele året, og grunnet stor interesse for Mallorca er nå direkteruten fra Torp til Palma satt inn igjen i sommersesongen. SAS flyr selvfølgelig også til Palma, med direkteruter i sommerhalvåret. Palma er mer populær enn noen gang, så hvorfor ikke legge din neste samling dit? Kun tre og en halv time fra Oslo.

Vi hjelper deg også med flybilletter, tips til gode restauranter og aktiviteter for øvrig. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

 

HOTEL CORT

Hotel Cort er et unikt designhotell, beliggende på Plaza de Cort, kun et steinkast unna den berømte katedralen i Palma. Hotellet har 14 romslige suiter og 2 dobbeltrom. Alle rom og suiter er individuelt innredet, og den delikate innredningen gir en helt spesiell og lun mallorkinsk atmosfære. Mange suiter har egne terrasser, og i 3. etasje finnes en felles takterrasse med solstoler og et lite "spalsh-pool". Hotellets restaurant er ansett for å være en av Palmas beste, og her bør man definitivt bestille bord på forhånd. Det finnes en privat salong i 2. etasje, som er ideell for møter/private middager inntil 20 personer. Torget (Plaza de Cort) er kjent for sitt 800 år gamle oliventre, og denne turistattraksjonen tiltrekker seg mange mennesker året rundt. Her finner du også hotellets populære uterestaurant, som er et yndet treffsted både for lokalbefolkning og tilreisende. Nyt et godt måltid eller bare noe godt i glasset, - her er det godt å være! Alle suiter og rom har aircondition/varme, tv, telefon, minibar og gratis wifi.

Den nærmeste badestranden ligger bare 15 minutters gange unna, og taxituren fra flyplassen tar ca. 10 minutter.

 

HOTEL TRES

Hotel Tres er et førsteklasses boutiquehotell som ligger sentralt i Palmas gamleby. Deler av hotellet ligger i et tidligere kjøpmannspalass fra 1576. De 41 rommene er moderne innredet og har air conditioning/varme, tv, telefon, minibar og gratis wifi. De fleste rommene har King size senger. Det finnes ulike romkategorier inkludert suiter. Videre finnes flotte terasser med spektakulær utsikt over Palmabukten, katedralen og fjellene. På takterrassen er det sauna og et lite "splash-pool"

Biblioteket, et lyst og trivelig møterom, har plass til 12 personer i styreromsoppsett. Rommet har terasse/balkong hvor man kan innta kaffepauser. I hotellets bistro serveres en enkel meny med salater, burgere, supper og smørbrød. For grupper tilbys spesialmenyer.

Hotellets hyggelige patio har komfortable sittegrupper. Her kan du innta en forfriskende drink mens du nyter stillheten og vannfontenen som renner gjennom patioen.

Hotel Tres ligger 10 minutter i taxi fra flyplassen.

 

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no eller på tlf. 22 55 50 11


Meeting Management as - Skarpsnogata 6 - 0271 Oslo - Tlf: 22 55 50 11 - post(at)meetingmanagement.no - meetingmanagement.no - Orgnr. 945036060 mva