Lillehammer

SCANDIC LILLEHAMMER HOTEL

 

Scandic Lillehammer Hotel er et av de største konferansehotellene på innlandet. Med over 300 gjesterom, 15 møterom, mer enn 2400 kvadratmeter med messeareale og 36 dekar stor tomt, har hotellet nesten uendelige muligheter. De to siste årene har Scandic Lillehammer Hotel gjennomgått en total renovering. I første halvdel av mai krones renoveringen med et nytt velværesenter og en egen skulpturpark. Velværesenteret inkluderer blant annet et infinity basseng, fire badstuer og to utebasseng. Skulpturparken skal bestå av skulpturer fra Christian Ringnes sin samling.

 

Den største konferansesalen er 1010 kvadratmeter, og kan ta opp til 1200 personer i kinooppsett. Salen kan deles i tre for pararellsesjoner og separate konferanser. Dørene mot salene ved siden av kan åpnes, og til sammen skaper det over 2000 kvadratmeter, som passer godt til messeområder.

 

Nyt god mat og drikke i smakfulle omgivelser! Hotellet tilbyr à la carte i restauranten Salt & Pepper, og frokost, lunsj og middag i hovedrestauranten Tre Diktere. De har også muligheten til å dele restauranten for private selskaper, servere gallamiddag i bankettsalen, og friste med en rustikk matopplevelse i tømmerkoiene.

 

Med kun 1 time og 45 minutter fra Oslo Lufthavn er Lillehammer et sentralt møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekender. Hotellet ligger i en stor privat park i Lillehammer sentrum med gangavstand til Maihaugen og Olympiaparken. Hotellet har svømmebasseng, sauna, treningssenter, gratis Wifi på hele hotellet og gratis parkering.

 

Lillehammer er et skattekammer av aktiviteter gjennom året! Utforsk mulighetene for ting å gjøre i sommer- og vintertiden, alene, med venner, eller med firmaet ditt. Uansett om du foretrekker kultur, sport, velvære eller fart og spenning, er dette et perfekt utgangspunkt.

Antall rom/suiter

303

Antall senger

595

HOTELLROM

 

 

KAPASITET KONFERANSE

Klasserom

900

Kino

1200

U-bord

150

Antall møterom

15

BELIGGENHET

 

 

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11


Meeting Management as - Skarpsnogata 6 - 0271 Oslo - Tlf: 22 55 50 11 - post(at)meetingmanagement.no - meetingmanagement.no - Orgnr. 945036060 mva